Within the scope of the sectoral seminars course, our gastronomy department professors and graduate students made a field trip to see the historical and cultural values of Alanya.
Ders Planı
1. DÖNEM | GÜZ YARIYILI | |||||
Zorunlu Dersler | |||||
Ders Kodu | Ders adı | T | U | Kredi | AKTS |
GST 501 | Gastronomi Bilimi | 3 | 0 | 3 | 7,5 |
Seçmeli Dersler | |||||
SEC 01 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 |
SEC 02 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 |
SEC 03 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 |
SEC 04 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 |
Zorunlu ders kredi toplamı : | 3 | 7,5 | |||
Alınması önerilen seçmeli ders kredi toplamı : | 12 | 30 | |||
TOPLAM AKTS : | 15 | 37,5 |
2. DÖNEM | BAHAR YARIYILI | ||||||
Zorunlu Dersler | ||||||
Ders Kodu | Ders adı | T | U | Kredi | AKTS | |
GST 502 | Sektörel Seminerler | 3 | 0 | 3 | 7,5 | |
Seçmeli Dersler | ||||||
SEC 05 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 | |
SEC 06 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 | |
SEC 07 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 | |
SEC 08 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 | |
Zorunlu ders kredi toplamı : | 3 | 7,5 | ||||
Alınması önerilen seçmeli ders kredi toplamı : | 12 | 30 | ||||
TOPLAM AKTS : | 15 | 37,5 | ||||
3. DÖNEM | GÜZ YARIYILI | ||||||
Zorunlu Dersler | ||||||
Ders Kodu | Ders adı | T | U | Kredi | AKTS | |
GST 600 | Bitirme Projesi | 0 | 0 | 0 | 15 | |
Zorunlu ders kredi toplamı : | 0 | 15 | ||||
TOPLAM AKTS : | 0 | 15 | ||||