Sektörel seminerler dersi kapsamında, gastronomi bölümü hocalarımız ve yüksek lisans öğrencilerimiz, Alanya'nın tarihi ve kültürel değerlerini yerinde g&oum...
Ders Planı
1. DÖNEM | GÜZ YARIYILI | |||||
Zorunlu Dersler | |||||
Ders Kodu | Ders adı | T | U | Kredi | AKTS |
GMSE 501 | Araştırma Yöntem ve Teknikleri | 3 | 0 | 3 | 7,5 |
Seçmeli Dersler | |||||
SEC 01 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 |
SEC 02 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 |
SEC 03 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 |
Zorunlu ders kredi toplamı : | 3 | 7,5 | |||
Alınması önerilen seçmeli ders kredi toplamı : | 9 | 22,5 | |||
TOPLAM AKTS : | 12 | 30 |
2. DÖNEM | BAHAR YARIYILI | ||||||
Zorunlu Dersler | ||||||
Ders Kodu | Ders adı | T | U | Kredi | AKTS | |
GMSE 500 | Seminer | 0 | 0 | 0 | 7,5 | |
Seçmeli Dersler | ||||||
SEC 04 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 | |
SEC 05 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 | |
SEC 06 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 | |
Zorunlu ders kredi toplamı : | 0 | 7,5 | ||||
Alınması önerilen seçmeli ders kredi toplamı : | 9 | 22,5 | ||||
TOPLAM AKTS : | 9 | 30 | ||||
3. DÖNEM | GÜZ YARIYILI | ||||||
Zorunlu Dersler | ||||||
Ders Kodu | Ders adı | T | U | Kredi | AKTS | |
GMSE 591 | Tez I | 0 | 0 | 0 | 30 | |
Zorunlu ders kredi toplamı : | 0 | 30 | ||||
TOPLAM AKTS : | 0 | 30 | ||||
4. DÖNEM | BAHAR YARIYILI | ||||||
Zorunlu Dersler | ||||||
Ders Kodu | Ders adı | T | U | Kredi | AKTS | |
GMSE 592 | Tez II | 0 | 0 | 0 | 30 | |
Zorunlu ders kredi toplamı : | 21 | 30 | ||||
TOPLAM AKTS : | 21 | 120 | ||||